Yökdil Sınavı Hazırlık Kursu Duyurusu

Üniversitemizde 2022-2023 Eğitim öğretim yılı içerisinden Lisans öğreniminin başlanması hedeflenmekte ve bölümlerin %100 İngilizce açılması planlanmaktadır. Bu kapsamda yabancı dil puanı 85 (Seksenbeş) altında olan Öğretim Elemanlarımıza ve dil bilgisini geliştirmek isteyen personellerimize yönelik Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Elemanları tarafından Rektörlüğümüz kontrolünde 2022 yılı bahar dönemi YÖKDİL sınavına yönelik İngilizce hazırlık kursu açılması düşünülmektedir.

Kursa katılmak isteyen Akademik ve idari personellerimizin kurs planlamasının yapılabilmesi için 23.08.2021 tarihine kadar personel@sivas.edu.tr adresine ön bilgi vermesi gerekmektedir. Kurs programına ilişkin bilgiler aşağıdadır. Kurs kayıt ücreti takvimin ve ödeme bilgilerinin belirlenmesini takiben toplu/aylık olarak yatırılacaktır.

İrtibat: Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ekrem ERÖZ

YÖKDİL SINAVI HAZIRLIK PROGRAM PAKETİ İÇERİĞİ

• Haftada 4 ders
  • 1 kiÅŸi ücreti aylık (120 TL)