Üniversitemiz İdari Birim Amirleri İstişare Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizde idari birimler arasında işbirliğinin güçlendirilmesi ve koordinasyonun sağlanması amacıyla tertip edilen İdari Birim Amirleri İstişare toplantılarının ikincisi gerçekleştirildi. Genel Sekreterimiz Kadir Ali SEÇER başkanlığında birim amirlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda Üniversitemizin genel ve birim bazlı değerlendirmeleri yapıldı.

Toplantıda Üniversitemizin resmi web sitesi www.sivas.edu.tr adresinde yapılan içerik ve arayüz düzenlemeleri ve bunların kurumsal kimlik çalışmamıza uyumu ele alındı. Birimlere ait resmi web alanlarının standart bir hale getirilmesi kararlaştırıldı.

Strateji Geliştirme Daire Daire Başkanlığımızın başlattığı stratejik plan çalışması hakkında tüm birimler bilgilendirildi ve birim strateji belgelerinin oluşturulması ile ilgili izlenecek aşamalar hakkında sunum gerçekleştirildi. İdari personelimizin niteliğini, arttırmaya yönelik hizmet içi eğitim ve İngilizce kurslar düzenlenmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu eğitimlerin en kısa zamanda başlaması için gerekli hazırlıkların başlaması kararlaştırıldı.

• Gösterim
  • Toplam 0