İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinde ÜBYS Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz idari personeli, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) tarafından üniversitelerin idari ve akademik işlemlerinin online yürütülmesini sağlamak amacıyla hazırlanan ve birçok üniversitenin kullandığı Üniversite Bilgi Yönetim Sistemine (ÜBYS) ilişkin fikir alışverişinde bulunmak üzere İKÇÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığını ziyaret etti.
Üniversitemiz Personel Daire Başkanı Davut Karakoç ile birlikte idari personellerimizden Rüştü Yılmaz, Şahin Yılmaz, Ahmet Takçı, Berrin Kaya 8-9 Haziran 2022 tarihleri arasında İKÇÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığını ziyaret ederek ÜBYS Sistemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
İki gün süren ziyaret İKÇÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından Üniversitemiz idari personeline yönelik düzenlenen “ÜBYS Etkin Kullanma ve Pekiştirme Eğitimi” ile tamamlandı.