Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Başvuru Değerlendirme Sonuçları

Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Personeli Göreve Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri gereğince Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinesinde Anadolu Üniversitesi tarafından yapılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavına 22- 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında müracaat eden personelin başvuru formları ve ekleri Üniversitemiz Sınav Kurulu tarafından değerlendirilmiştir. Unvan bazında başvuru sonuçlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşılabilir.

Başvuru değerlendirme sonuçlarına itiraz edecek personelin; 01 Temmuz 2024 tarihinden 05 Temmuz 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar "Sınav Kurulu Başkanlığına" hitaben yazılmış bir dilekçe ile Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurması gerekmektedir.

Görevde Yükselme Kadroları Başvuru Değerlendirme Sonuçları

ŞUBE MÜDÜRÜ Unvanı Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

ŞEF Unvanı Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

MEMUR Unvanı Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.

Unvan Değişikliği Kadroları Başvuru Değerlendirme Sonuçları

MÜHENDİS Unvanları Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız.