COVİD-19 Komisyonu Toplandı

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla mücadele ve alınacak tedbirlere ilişkin düzenlemeleri yönetmek amacıyla Üniversitemizde kurulan COVİD-19 Komisyonu, üçüncü toplantısını gerçekleştirdi. Üniversitemiz toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda COVID-19 Kapsamında kamu çalışanlarına yönelik ilave tedbirler ele alındı. Ayrıca salgına ilişkin son gelişmeleri değerlendirmek ve idari izinlerin kaldırılması, normal çalışma düzenine geçilmesi hususları görüşüldü.

Salgınla etkin mücadelede gereken bütün tedbirlerin alınması hususunda bütün birimlerin hassas davranmasına, ilgili kurumlardan gelen uyarı ya da talimatların aynen uygulanmasına ve sürecin titizlikle takip edilerek şu belirtilen esaslara uyulmasına karar verilmiştir.

1.Tüm personelin maske kullanması.

2.Gerekli sosyal mesafenin ayarlanması.

3.Her türlü dezenfekte işleminin yapılması.

4. Hijyen kurallarına riayet edilmesi.