Bilimsel Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Ele Alındı

Üniversitemiz akademik ve idari birimleri tarafından gerçekleştirilecek olan bilimsel, sosyal ve kültürel etkinlikler İdari Birim Amirleri Toplantısında ele alındı. Birimler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve süregelen işlerin takip edilmesi amacıyla her hafta düzenlenen İdari Birim Amirleri Toplantısının altıncısı gerçekleştirildi.

Genel Sekreterimiz Kadir Ali SEÇER başkanlığında Üniversitemiz toplantı salonunda düzenlenen İdari Birim Amirleri toplantısında; Üniversitemiz akademik ve idari birimler tarafından gelecek üç ay içerisinde planladıkları bilimsel, sosyal ve kültürel etkinlikler masaya yatırıldı. Ayrıca geçtiğimiz hafta içerisinde idari personel için düzenlenen İngilizce deneme sınavının sonuçları değerlendirildi. Son olarak kurumumuzun resmi web sitesinde yapılan düzenlemelere ilişkin idari birim amirleri değerlendirmelerde bulundu.