Bayramlaşma Etkinliği Gerçekleştirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KUL, 23-26 Mayıs 2020 tarihleri arasında idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı münasebetiyle Üniversitemiz personeliyle bayramlaştı.

Üniversitemiz Rektörlük ek hizmet binası önünde Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına riayet edilerek gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğine; idari ve akademik personelin katılımlarıyla birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Etkinlikte bayramların önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KUL “Yeni kurulan bir Üniversite olmamız hasebiyle, birlik ,  beraberlik içerisinde karşımıza çıkan her zorluğu aşmak her fırsatı değerlendirmek için daha çok çalışmalı; Sivas ve ülkemiz için elimizden gelen fedakârlığı yapmalıyız. Bu vesileyle, sevgi ve kardeşlik duygularının yaşandığı geçmiş Ramazan Bayramını kutlar, İslam âlemine hayırlara vesile olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.
  • Gösterim 731
  • Toplam 8