Akademik ve İdari Personelimiz Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu

Üniversitemiz öğrenci toplulukları, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi. Rektörlük hizmet binası önünde gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğine öğrencilerimiz, idari ve akademik personelimiz destek verdi.
Türk Kızılay’ı Sivas Şubesi Kan Bağışı aracı Üniversitemiz yerleşke alanına gelmesiyle beraber kan bağışına başlayan personelimiz; bilhassa Koronavirüsle mücadele ettiğimiz bugünlerde kan stoklarının azalması hasebiyle normal bir zamandan daha fazla önem arz eden bu tür destek ve iş birliğine daha çok ihtiyacımız olduğu düşünülerek gönüllü kan bağışı bu yönüyle ayrı bir önem arz etmektedir. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Kul, kampanyaya destek veren akademik, idari personelimiz ve öğrencilerimize teşekkür etti.
  • Gösterim
  • Toplam 0