5. İdari Birim Amirleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemizde birimler arasında diyaloğu güçlendirmek ve süregelen işlerin takibini yapmak üzere her hafta düzenlenen İdari Birim Amirleri toplantısının beşinci oturumu gerçekleştirildi.

Genel Sekreterimiz Kadir Ali SEÇER başkanlığında Üniversitemiz toplantı salonunda düzenlenen toplantıda; Kurumumuzdaki laptopların kullanım şeklinin ihtiyaçlar doğrultusunda merkezi olarak yönetilmesi süreci ele alındı. Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi hakkında daha fazla personelin yetkin olması amacıyla idari personele eğitim verilmesi hususu ele alındı. Aynıca idari birim personelinin İngilizce Kurs talebi göz önüne alınarak önümüzdeki günlerde seviye tespit sınavı yapılmasına karar verildi. Son olarak İdari birimlerde görevlendirilecek personellere ilişkin fikir alışverişinde bulunarak toplantı tamamlandı.