4. İdari Birim Amirleri Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemizde birimler arasında iş birliğini güçlendirmek ve süregelen işlerin takibini yapmak üzere her hafta düzenlenen İdari Birim Amirleri toplantısının dördüncüsü gerçekleştirildi.

Genel Sekreterimiz Kadir Ali SEÇER başkanlığında Üniversitemiz toplantı salonunda düzenlenen toplantıda idari birimler tarafından kullanılmak üzere açılan web sitesinde yapılacak düzenlemeler ele alındı, iş akış şemalarının tek tip olması için gerekli çalışmalar yapılması için ilgili birimler bilgilendirildi.

Ayrıca kurum kültürünü oluşturmak amacıyla Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca akademik birimlere eğitim verilmesi hususu görüşülerek fikir alışverişi yapıldı. BAP Modülü için eğitim planlanması hususunda ilgili birimlerin çalışma yapması istendi ve web sitemizde Bilgi edinme modülünün işleyişine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.  Son olarak Okullar Bölgesinde bulunan Yeni Kampüs alanında yapılacak çevre düzenlenmesi ve peyzaj işleri ele alınarak İdari Birim Amirleri toplantısı tamamlandı.