2828 Sayılı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kanunu Kapsamında Üniversitemize Atanan Adaylardan İstenilen Evraklar

2828 Sayılı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kanunu Kapsamında Üniversitemize yerleştirilen adaylar için aşağıda belirtilen belgeleri eksiksiz bir şekilde tamamlayarak; 16 Ocak 2024 Salı günü mesai bitimine kadar şahsen başvurarak veya posta yoluyla "Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Personel Daire Başkanlığı Gültepe Mahallesi Mecnun Otyakmaz Caddesi No:1 58100 Merkez/Sivas" adresine göndermeleri gerekmektedir. Posta ile gönderilen evraklardan doğacak aksaklıklardan Kurumumuz sorumlu olmayacaktır.

Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak olup bu duyuru tebligat niteliğindedir.

1-Atama Bilgi Formu (https://personel.sivas.edu.tr/idari-personel-sube-mudurlugu-dokumanlar)

2- Üniversitemize Yerleştirildiğini Gösteren Sonuç Belgesi

3- Nüfus Cüzdanının Fotokopisi (Aslı ibraz edilecek)

4- İkametgâh Beyanı (e-devlet çıktısı)

5- Nüfus Kayıt Örneği (e-devlet çıktısı)

6- Adli Sicil Beyanı (e-devlet çıktısı)

7- Diploma Fotokopisi (Aslı veya Noter onaylı sureti ibraz edilecek)

8- Askerlik Belgesi (e-devlet çıktısı) (Erkek Adaylar İçin)

9- 4 adet Vesikalık Fotoğraf (Son 6 ayda çekilmiş)

10-Daha önce Kamu Kurumlarında Çalışılmış ise Hizmet Belgesi,

11-Sigortalı Hizmet Belgesi (Var İse) (e-devlet çıktısı)

12-Sağlık Raporu (Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olan Tek Hekim İmzalı Rapor Yeterlidir.)

Ä°letiÅŸim : 0 346 217 01 16

E-Posta : personel@sivas.edu.tr